Szellemkép Szabadiskola Fotográfus Ösztöndíj-pályázata 50- és 25%- os tandíj kedvezményre!

pályázat beküldésének határideje 2019.02.15.

A kiértékelés és elbeszélgetés a Nyílt napon történik, melynek időpontja: 2019.02.22., péntek 16.30.


A beérkező munkákat a következő e-mail címre várjuk: szellemkep.palyazat@gmail.com

(A levél tárgya: Szellemkép Alapítvány ösztöndíjpályázata 2019 tavasz)


Pályázati feltételek:

- Minden pályázótól kérünk egy rövid – egy A4-es oldalnyi - bemutatkozást, illetve pályaképet (milyen céljaid vannak, mit vársz a Szellemképtől, mik a további terveid stb.) .docx vagy PDF formátumban várjuk. Fontos, hogy ezt is mellékeld a képeidhez, mert a bemutatkozó a pályázat elbírálásának feltétele!

- A jelentkezők képeit kidolgozott módon, de nézőkép méretben, max. 500 kb-os, jpg formátumú file-okban várjuk! (Fotómegosztó oldalak linkjeit nem fogadjuk el).

- Kérjük, hogy a pályázók a portfólió összeállításánál fordítsanak figyelmet arra, hogy az összeállított anyag alapján, legyen jól felmérhető a szakmai felkészültség, a műfaji preferencia és reprezentálja a jelentkező fotográfiai érdeklődését. Egyaránt küldhető be fekete-fehér és színes anyag is, akár mindkettő.

- A pályázónak a Nyílt Napon prezentálnia kell a pályázati anyagát, kinyomtatott formában!

- A pályázaton nem vehet részt olyan diák, aki már iskolánk tanulója.
Elindult a beiratkozás a TAVASZI SZEMESZTERRE!

Részletek a beiratkozással kapcsolatban

Várjuk a fotográfia és film iránt érdeklődőket a Szellemkép Szabadiskola 2019 tavaszi szemeszterén induló képzéseire. A képzésekre jelentkezni itt tudtok: bit.ly/2T0At9X

Az alábbi kurzusaink indulnak a tavaszi félévben (az oktatási napok egyelőre tájékoztató jellegűek, további egyeztetés alapján módosulhatnak):

• alapfokú fotográfus - felvételi nélkül, órák csütörtökönként 16:00-20:00

• haladó fotográfus - felvételihez kötött, órák keddenként vagy szerdánként 16:00-20:00


Kezdők felvételi nélkül jelentkezhetnek első évfolyamunkba, felsőbb évfolyamokra szintfelmérő felvételi beszélgetés és portfólió review alapján vesszük fel a jelentkezőket . Minden beiratkozónak lehetősége van pályázni 50 vagy 25%-os ösztöndíj elnyerésére, melyek elbírálására a nyílt napon kerül sor. Ennek részleteiről Facebook oldalunkon tájékozódhatsz, kövess minket a friss hírekért!


A Szellemkép Szabadiskola tandíja fotográfus szakon: 169 000 Ft/félév.

A beiratkozás feltétele a tandíj 50%-át, de minimum 80.000 Ft-ot befizetni a Szellemkép Alapítvány bankszámla-számára (10103836-56448800-01000002) vagy készpénzben, az iskolában, ezzel is biztosítva a helyet az évfolyamban.

Amennyiben a nyílt napon a szakmai zsűri ösztöndíjat ítél meg a jelentkező részére, a fennmaradó összeget (50% vagy 25%-ot) az Alapítvány átvállalja. Ha a jelentkező nem részesül ösztöndíjban, a tandíj fennmaradó részét az első tanóráig kérjük befizetni részünkre! Előre egyeztetett fogadóórán, a nyílt napon, vagy azt követően, legkésőbb az első tanítási óráig kerül sor az adminisztrációs feladatokra (tanulmányi szerződés, ösztöndíjszerződés, stb.), amellyel lezárul a beiratkozás folyamata és kezdődhet a tanulás! :)


Elérhetőségünk:

1072 Budapest, Dob u. 20. II./25.

szellemkep@gmail.com

+3670/637-4953


 Szellemkép 1999-2008 - Minden jog fenntartva - Készítette: Highlight Design Studio - Szellemkép