Szellemkép Szabadiskola | Aktuális pályázatok
XX. Szellemkép Múzeumi Nap Moholy Tárlatvezetés

A Szellemkép idén ünnepli 25 éves jubileumát. Arendezvénysorozat részeként szerveztük meg a Mai  Manó Házzal együttm?ködve immár a XX. Szellemkép  Múzeumi Napot .

El?ször együtt most láthatóak a Magyar Fotográfiai  Múzeum tulajdonában lév? Moholy Nagy László képek  a Mai Manó Házban a Zseniális kísérletez? Moholy Nagy  László cím?kiállításon. A kiállítás kurátora Tóth Balázs  Zoltán kalauzol végig bennünket egy tárlatvezetés során ebb?l az alkalomból 2019. 04.25.16.00 -kor a  Mai Manó Házban.

 A látogatás regisztrációhoz kötött.


Szellemkép Szabadiskola Fotográfus Ösztöndíj-pályázata 50- és 25%- os tandíj kedvezményre!

pályázat beküldésének határideje 2019.02.15.

A kiértékelés és elbeszélgetés a Nyílt napon történik, melynek idõpontja: 2019.02.22., péntek 16.30.


A beérkezõ munkákat a következõ e-mail címre várjuk: szellemkep.palyazat@gmail.com

(A levél tárgya: Szellemkép Alapítvány ösztöndíjpályázata 2019 tavasz)


Pályázati feltételek:

- Minden pályázótól kérünk egy rövid – egy A4-es oldalnyi - bemutatkozást, illetve pályaképet (milyen céljaid vannak, mit vársz a Szellemképtõl, mik a további terveid stb.) .docx vagy PDF formátumban várjuk. Fontos, hogy ezt is mellékeld a képeidhez, mert a bemutatkozó a pályázat elbírálásának feltétele!

- A jelentkezõk képeit kidolgozott módon, de nézõkép méretben, max. 500 kb-os, jpg formátumú file-okban várjuk! (Fotómegosztó oldalak linkjeit nem fogadjuk el).

- Kérjük, hogy a pályázók a portfólió összeállításánál fordítsanak figyelmet arra, hogy az összeállított anyag alapján, legyen jól felmérhetõ a szakmai felkészültség, a mûfaji preferencia és reprezentálja a jelentkezõ fotográfiai érdeklõdését. Egyaránt küldhetõ be fekete-fehér és színes anyag is, akár mindkettõ.

- A pályázónak a Nyílt Napon prezentálnia kell a pályázati anyagát, kinyomtatott formában!

- A pályázaton nem vehet részt olyan diák, aki már iskolánk tanulója.
Elindult a beiratkozás a TAVASZI SZEMESZTERRE!

Részletek a beiratkozással kapcsolatban

Várjuk a fotográfia és film iránt érdeklõdõket a Szellemkép Szabadiskola 2019 tavaszi szemeszterén induló képzéseire. A képzésekre jelentkezni itt tudtok: bit.ly/2T0At9X

Az alábbi kurzusaink indulnak a tavaszi félévben (az oktatási napok egyelõre tájékoztató jellegûek, további egyeztetés alapján módosulhatnak):

• alapfokú fotográfus - felvételi nélkül, órák csütörtökönként 16:00-20:00

• haladó fotográfus - felvételihez kötött, órák keddenként vagy szerdánként 16:00-20:00


Kezdõk felvételi nélkül jelentkezhetnek elsõ évfolyamunkba, felsõbb évfolyamokra szintfelmérõ felvételi beszélgetés és portfólió review alapján vesszük fel a jelentkezõket . Minden beiratkozónak lehetõsége van pályázni 50 vagy 25%-os ösztöndíj elnyerésére, melyek elbírálására a nyílt napon kerül sor. Ennek részleteirõl Facebook oldalunkon tájékozódhatsz, kövess minket a friss hírekért!


A Szellemkép Szabadiskola tandíja fotográfus szakon: 169 000 Ft/félév.

A beiratkozás feltétele a tandíj 50%-át, de minimum 80.000 Ft-ot befizetni a Szellemkép Alapítvány bankszámla-számára (10103836-56448800-01000002) vagy készpénzben, az iskolában, ezzel is biztosítva a helyet az évfolyamban.

Amennyiben a nyílt napon a szakmai zsûri ösztöndíjat ítél meg a jelentkezõ részére, a fennmaradó összeget (50% vagy 25%-ot) az Alapítvány átvállalja. Ha a jelentkezõ nem részesül ösztöndíjban, a tandíj fennmaradó részét az elsõ tanóráig kérjük befizetni részünkre! Elõre egyeztetett fogadóórán, a nyílt napon, vagy azt követõen, legkésõbb az elsõ tanítási óráig kerül sor az adminisztrációs feladatokra (tanulmányi szerzõdés, ösztöndíjszerzõdés, stb.), amellyel lezárul a beiratkozás folyamata és kezdõdhet a tanulás! :)


Elérhetõségünk:

1072 Budapest, Dob u. 20. II./25.

szellemkep@gmail.com

+3670/637-4953


 Szellemkép 1999-2008 - Minden jog fenntartva - Készítette: Highlight Design Studio - Szellemkép